voor iedere klus de juiste klusser

"Na het plaatsen van onze klussen kregen we gelijk reacties van diverse bedrijven die we hebben uitgenodigd om langs te komen voor een bezichtiging. Kort daarna kregen we offertes en konden we een keuze maken!"
Op zoek naar een klusser?
  • Plaats GRATIS uw klusopdracht
  • Vrijbijvend reacties ontvangen
  • Privacy altijd gewaarborgd
of lees meer over hoe het werkt!

2 jun. 2010 - Win een MASQR meubelskin en personaliseer uw IKEA meubels

 

MASQR - customize your IKEA in a flash!

MASQR - Customize yout IKEA in a flash!

Wie is MASQR.com

MASQR.com lanceert in maart 2010 'meubelskins' waarmee het IKEA-klanten helpt een eigen draai te geven aan standaard-meubilair van de Zweedse gigant. Men kan kiezen uit verschillende ontwerpen, maar door het uploaden van een eigen afbeelding of ontwerp is het vanaf heden zelfs mogelijk een IKEA-meubel volledig uniek te maken. Bedenkster van het idee en tevens eigenaar van MASQR.com is de 26-jarige Eva van Steijn uit Rotterdam.

Voor meer informatie kijkt u op:www.masqr.com

Win een meubelskin!

KlusOpdracht verloot prijzen onder degene die GRATIS een opdracht plaatsen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door MASQR - Customize your IKEA in a flash.

Hoe win je er een?

Als je gratis een opdracht plaatst op KlusOpdracht, dan maak je kans op zo'n leuke 'meubelskin'. KlusOpdracht verloot wekelijks meubelskins en je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

1x Hoofdprijs

Een MASQR meubelskin met je eigen afbeelding of foto en een IKEA Lack tafel aangeboden door KlusOpdracht.

4x Weekprijs

Een MASQR meubelskin met je eigen afbeelding of foto die je kunt gebruiken om je IKEA Lack tafel een persoonlijke touch te geven!

Wacht dus niet langer en plaats GRATIS uw opdracht op KlusOpdracht.

Voorwaarden en regels

Meedoen kan zo vaak als u wilt. Om kans te maken op een prijs dient u een 'echte' opdracht te plaatsen op KlusOpdracht.nl. Iedere week vindt de trekking plaats door KlusOpdracht te Haarlem. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. KlusOpdracht voorziet MASQR van de contactgegevens van degene die gewonnen hebben. MASQR neemt contact op met de winnaars en draagt zorg voor het uitreiken van de prijs. Indien u de hoofdprijs heeft gewonnen, dan krijgt u naast uw 'meubelskin' ook een waardecheque waarmee u de 'Lack tafel' van IKEA kunt afhalen. KlusOpdracht is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld over producten en diensten die door derden worden geleverd. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.


Gefilterde opdrachten: 348 van de 348 zichtbaar.

Filter hier op categorieën.

Filter hier op datum.Filter hier op status.

Filter hier op aanwezigheid van afbeeldingen.

Filter binnen welke straal u op zoek bent naar opdrachten. Let op, de afstanden zijn hemelsbreed!

U dient te zijn ingelogd om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken.